Waarom onze organisatie

Werken in een omgeving waar werk gelukkig maakt
Werken met betrokken collega’s die allemaal passie hebben voor de zorg
Altijd een functie bij jou in de buurt

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Eindejaarsuitkering (8,33%)
Vakantiegeld 8%

Over ons

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant. Met ruim 5.000 collega’s, 1.800 vrijwilligers en 400 locaties zijn we groot en veelzijdig, maar toch dichtbij en persoonlijk. Bij Amarant dragen we bij aan het welzijn en geluk van onze cliënten. Dat kan alleen als wij als werkgever zorgen voor een fijne werkomgeving, ruime ontwikkelmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief voor onze medewerkers. Zo willen we een plek zijn waar werk gelukkig maakt.


Onze waarden

Flexibel
Om in de zorg aan te slag te gaan, hou je ervan flexibel te zijn. De werktijden zijn wisselen (onregelmatig) maar ook het werk vraagt iedere keer iets anders van jou! Dat maakt het ook zo leuk!
Lef
We zijn ondernemend en gaan geen uitdaging uit de weg. We zoeken grenzen op en stellen grenzen om goede en verantwoorde zorg te kunnen leveren. Fouten maken mag. We doen het samen!
Verbinding
Welzijn en geluk staan voorop. De relatie tussen cliënt, verwant en zorgprofessional staat hierbij centraal.

Bij Amarant zijn de volgende 38 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je kunt solliciteren via onze website, maar ook via whats app.
Eerste reactie
Je krijgt van ons altijd een bevestiging per mail of per whats app.
Telefonische screening
Bij zorgfuncties kan het voorkomen dat we eerst een telefonische screening doen, om goed te bekijken welke plek voor jou het beste past!
Eerste interview
Je hebt altijd een live gesprek zodat ook jij met ons kan kennismaken.
Tweede interview
Een 2e gesprek behoort ook tot de mogelijkheden; hierin worden vaak de 1e gesprekken en waarnodig meeloopdienst besproken en besproken of we met elkaar verder gaan.
Aanbod
arbeidsvoorwaardengesprek met de manager en/of HR
Aangenomen
Gefeliciteerd! Je bent aangenomen, welkom :-)
Onboarding
Je wordt uitgenodigd voor de onboarding binnen Amarant; in 100 dagen maken we je wegwijs, je krijgt een buddy en we blijven volgen hoe het met je gaat.
Meeloopdienst
Om te kijken of dit voor jou goed voelt, maar ook voor ons om te kijken of jij voor ons de match bent, loop je altijd een keertje mee als je door bent in procedure.

Gerelateerde organisaties