Over ons


Wie zijn wij?
Het Amstelveen College is een openbare school met circa 1710 leerlingen in Amstelveen. Wij bieden mavo, havo, atheneum en gymnasium aan.
 
Wij dagen leerlingen en medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen. Ons motto is dan ook: Haal het beste uit jezelf en elkaar! Dit doen wij door uitdagende lessen te geven, door het aanbieden van de plusprofielen sport, expressie, ondernemerschap en bètatalent, maar ook door een uitgebreid aanbod van eigentijds onderwijs aan te bieden waarin maatwerk en digitaal onderwijs een belangrijke rol spelen. Tegelijkertijd hebben we besloten dat we vanaf dit schooljaar (2023/2024) een smartphonevrije school zijn. Het leren vindt blended plaats; leerlingen hebben zowel boeken als een laptop, zodat gekozen kan worden welke ondersteuning het leren ten goede komt. De leerlingen kunnen in de ochtend kiezen voor een invest-uur. Tijdens het invest-uur krijgen leerlingen extra ondersteuning bij een vak of bij plannen en organiseren. 
 
Wij zijn bezig me de ontwikkeling van een vernieuwend onderwijsconcept waarbij eigenaarschap en maatwerk centrale uitgangspunten zijn.

Bij Amstelveen College zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: