Over ons

Een verhaal van meer dan
100 jaar ambacht

Ons verhaal kent een lange historie. Meer dan honderd jaar geleden, in 1904 om precies te zijn, startte Hermanus Daelmans een bakkerij. En sinds die tijd hebben we al miljarden genietmomenten gecreëerd bij mensen over de hele wereld. Inmiddels zijn onze koeken namelijk ook ver in het buitenland te verkrijgen. Maar de glimlach van onze klanten, daar doen we het nog altijd voor.

Onze visie, duidelijk en vooruitstrevend

Onze visie is eigenlijk heel eenvoudig. We willen dat mensen kunnen genieten van onze lekkernijen. Daarbij vinden we het belangrijk om de verantwoorde consumptie te stimuleren. Dat doen we door te blijven innoveren en verbeteren.

Onze waarden

Persoonlijk: We zijn een familiebedrijf dat met een persoonlijke aanpak het verschil kan maken voor onze medewerkers en klanten. We zijn toegankelijk en staan open voor het gesprek

Enthousiast: We zijn enthousiast over wat we doen, wat onze klanten doen en vooral over wat we in de toekomst met elkaar kunnen doen. We zien veel kansen en mogelijkheden en zijn gedreven om deze samen met onze medewerkers en klanten te gaan benutten!

Ondernemend: We geloven dat het elke dag een stapje beter kan. We stimuleren iedereen dan ook om elke dag te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Trots: We zijn trots op wie we zijn en de producten die we leveren. We zijn trots op de persoonlijke aanpak die wij belangrijk vinden en we zijn trots om een grote rol in de categorie te spelen. We zijn wie we zijn en dat dragen we uit. Vol trots.