Over ons

De Klimroos is een groeiende school in Leidsche Rijn die deze zomer gaat verhuizen naar een prachtig nieuw gebouw.

Op onze school heerst een liefdevolle werksfeer. Een veilige plek voor de leerlingen en leerkrachten is de basis van het leren. Je gaat werken op een school met een professionele en lerende cultuur in een team waar veel humor en steun aanwezig is. Samen met alle leerkrachten zijn we als team bezig/verantwoordelijk voor de gehele schoolloopbaan van de leerlingen. Elke week werken wij samen aan ons eigen professionele ontwikkeling en ontwerp je goede doordachte lessen binnen een professionele leergemeenschap.

De leerkracht staat bij ons centraal!

Onze focus ligt op het geven van goede didactische lessen met de juiste pedagogische aanpak. Dit doen wij door veel ruimte te bieden voor professionaliseren, uitstekende instructie middels EDI, een nieuw gebouw met goede faciliteiten, doelgericht onderwijs, een structurele evaluatie cyclus, autonomie en heel veel vertrouwen.

Naast de goede basislessen ontwerpen wij met elkaar prachtige projecten. In deze project bieden we geschiedenis, natuur, aardrijkskunde en cultuur aan. Ja, want verschillende culturen hebben wij zeker. De verschillen tussen iedereen omarmen en vieren wij!