Over ons

Wij hebben hart voor zinnige zorg
Wij geloven in zinnige zorg: betere zorg voor de patiƫnt tegen lagere kosten. Dit doen wij iedere dag weer voor onze ruim vier miljoen klanten. Met hart voor zinnige zorg laten we zien wat ons aan het hart gaat. En waar wij ons hard voor maken.

Facts & Figures
Wij zijn de Ć©Ć©n na grootste zorgverzekeraar van Nederland met ruim vier miljoen leden die allemaal zorgpremie betalen. Wat doen we met die zorgpremie en hoe weten we waar al die leden behoefte aan hebben?

Winning Workplace
Wat je belooft, moet je doen. Daar staan we voor bij Coƶperatie VGZ en gelukkig wordt dat ook zo ervaren door onze collegaā€™s. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Favoriete werkgever 2017 in de pensioen- en verzekeringsbranche. En met onze inspirerende werkplekken sleepten we bovendien de Winning Workplace 2017 in de wacht.

Hoe we werken
Bij Coƶperatie VGZ staat de klant centraal. Daarom werkt Commercie op een Agile manier: met kleine teams van verschillende disciplines kunnen we snel schakelen. En snel inspelen op de steeds veranderende behoefte van de klant.

Waar wij aan werken
Werken aan zinnige zorg levert een breed scala aan mooie projecten op. Voorbeelden van hoe collegaā€™s hun talenten benutten en hoe onze verzekerden daarvan profiteren. Lees hier meer over onze projecten >>
Coƶperatie VGZ biedt mij de mogelijk om in de praktijk te ervaren wat voor mij een goede, volgende stap zou zijn
Maartje Duifhuizen
Maartje Duifhuizen IT