Over ons

Wij zijn een technische groothandel met 37 filialen verspreidt over heel Nederland. Daardoor zijn we altijd dichtbij! Wij richten ons actief op de zakelijke markt. Dit doen wij met een breed en compleet assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair, klimaatbeheersing, elektrotechniek, dak, gereedschap, non-ferro metalen, afbouw en leidingsystemen. Daarom zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven die actief zijn in installatie, onderhoud en afbouw: zoals dakdekkers, elektriciens, loodgieters, (cv-)installateurs en klusbedrijven.
 
Wij beloven laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor al onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers betrokken, vakbekwaam en behulpzaam zijn. Onze medewerkers staan graag klaar voor de klant met hun hoge kennisniveau van de producten en toepassingen en geven ook graag advies!
 
Vanuit de vestigingen of via de webshop bieden wij veel producten aan die direct beschikbaar zijn voor de klant en er zijn nog eens 10.000 producten binnen 24 uur uit voorraad leverbaar. Dit doen wij vanuit een platte organisatie met het motto: "doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg". We zijn open en eerlijk en we tonen oprecht interesse in elkaar.